ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT

0
243


نام بین المللی: INCI Name

ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT

نام رایج در اروپا: ECName

Yarrow Extract

نام فارسی: Persian Name

عصاره بومادران

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

این عصاره از کل گیاه بومادران یا همان مشک چوپان استخراج می شود. بومادران گیاهی است علفی که در نواحی مدیترانه و اغلب نقاط ایران می‌روید. در طب عوام بعنوان خلط آور مصرف می‌شود و برای آن اثر ضد تشنج و نیرو دهنده و تسکین دهنده تنگی نفس ذکر شده است. از این عصاره در کرمهای ترمیم کننده جای زخم و ضد التهاب استفاده می شود.

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

حلالیت: Solution

پروپیلن گلیکول

موارد مصرف: Applications

کرم شامپو صابون لوسیون دئودورانت

دوز مصرفی: Dosage

0.5 - 10

عملکرد: Function

( Anti-Dandruff ) ضد شوره ( Cleanser ) پاک کننده ( Masking ) پوشاننده ( Refreshing ) رفرش کننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Soothing ) آرام بخش ( Tonic ) تونیک ( Wound healing ) ترمیم کننده جای زخم



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

کهربایی

مایع 

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

84082-83-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید