ALOE BARBADENSIS GEL

0
390


نام بین المللی: INCI Name

ALOE BARBADENSIS GEL

نام رایج در اروپا: ECName

Aloe Vera Gel

نام فارسی: Persian Name

ژل آلوورا

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

ژل آلوورا از برگ این گیاه استخراج شده و به عنوان حالت دهنده و ترمیم کننده پوست در محصولات آرایشی کاربرد دارد

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

میکاپ صابون حمام مراقبت از پوست

عملکرد: Function

( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Emollient ) نرم کننده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ

مایع

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

8001-97-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید