ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL

0
412


نام بین المللی: INCI Name

ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL

نام رایج در اروپا: ECName

Chamomile essential oil

نام فارسی: Persian Name

روغن گل بابونه

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

ساقه گیاه بابونه به رنگ سبز مایل به سفید است و برگ ها بسیار بریده بریده و پوشیده از کرک است. گل های آن در تابستان ظاهر می‌شود. در گیاه بابونه رومی ترکیباتی نظیر تانن، اسانس، صمغ، قند، یک آلکالوئید به نام آنتِمین، یک گلوکوزید تلخ، اسید آنتِمیک، اسید فسفریک فیتوسترول، گوگرد وجود دارد. قسمت مورد استفاده گیاه بابونه رومی برای تولید عصاره گل آن است. گل ها را در روزهای خشک از اواسط تیر تا پاییز می‌چینند و هرچه سریعتر در سایه و درحرارت کمتر از ۳۵ درجه سانتیگراد خشکانده می شود. گیاه بابونه بومی منطقه اروپا و شمال آمریکا است و بوته آن بین 20 الی 30 سانتی متر ارتفاع دارد. عصاره این گیاه از 2000 سال قبل مورد استفاده بشر بوده است. طبق تحقیقات انجام شده این ماده که از گل گیاه مشتق می شود به هیچ عنوان حساسیت زا نیست و موجب خارش نمی شود.

حلالیت: Solution

محلول در روغن محلول در پروپیلن گلیکول

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Masking ) پوشاننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Perfuming ) معطر کننده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

آبی کمرنگ متمایل به سبز

روغن

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

84649-86-5 / 8015-92-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید