ASCORBYL PALMITATE

0
603


نام بین المللی: INCI Name

ASCORBYL PALMITATE

نام رایج در اروپا: ECName

Ascorbyl Palmitate

نام فارسی: Persian Name

آسکوربیل پالمیتات

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

آسکوربیل پالمیتات فرم استر اسید اسکوربیک (ویتامین ث) و اسید پالمیتیک است که قابل حل شدن در چربی می باشد. این فرم از ویتامین ث قابل ذخیره در غشا سلول بوده و در مواجه با رادیکالهای آزاد آنها را احیا کرده و سلول را از مرگ نجات می دهد. این ماده از مواد موثر در ساخت کلاژن است و خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده در ترکیب با ویتامین ای افزایش می یابد. آسکوبیل پالمیتات نسبت به هوا مقاوم است اگر از رطوبت حفظ شود در ضمن این ماده به نور و حرارت بسیار حساس است. این فرم از ویتامین ث سرعت بیشتری در نفوذ به پوست داشته و سرعت عمل بیشتری دارد.

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

حلالیت: Solution

اتانول , روغن

موارد مصرف: Applications

مراقبت از پوست کرم ضد پیری

عملکرد: Function

( Antioxidant ) آنتی اکسیدان ( Anti-wrinkle ) ضد چروک ( Bleaching ) سفید کننده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

116

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید متمایل به زرد

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C22H38O7

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

137-66-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید