ASCORBYL TETRAISOPALMITATE

0
374


نام بین المللی: INCI Name

ASCORBYL TETRAISOPALMITATE

نام رایج در اروپا: ECName

ASCORBYL TETRAISOPALMITATE

نام فارسی: Persian Name

آسکوربیل تترا ایزو پالمیتات

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

Ascorbyl Tetraisopalmitate is a tetraester of Ascorbic Acid (q.v.) and isopalmitic acid.

خاستگاه: Origin

Different

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Antioxidant ) آنتی اکسیدان ( Emollient ) نرم کننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

183476-82-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید