CERA ALBA

0
533


نام بین المللی: INCI Name

CERA ALBA

نام رایج در اروپا: ECName

Bees wax

نام فارسی: Persian Name

موم زنبور عسل

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

خاستگاه: Origin

حیوانی

موارد مصرف: Applications

رژ لب پماد

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Emulsifier ) امولسیفایر ( Film Forming ) لایه ساز ( Perfuming ) معطر کننده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید متمایل به زرد

-

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

8012-89-3

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید