COCOGLYCERIDES

0
498


نام بین المللی: INCI Name

COCOGLYCERIDES

نام رایج در اروپا: ECName

Cocoglycerides

نام فارسی: Persian Name

کوکو گلیسرید

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

موارد مصرف: Applications

محصولات حمام محصولات مراقبت از مو اصلاح کرم محصولات حمام آفتاب مراقبت از پوست رژ لب

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Emulsifier ) امولسیفایر ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

متمایل به زرد

روغن

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

92045-31-3

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید