ETHYLHEXYL SALICYLATE

0
380


نام بین المللی: INCI Name

ETHYLHEXYL SALICYLATE

نام رایج در اروپا: ECName

Octyl salicylate OCTISALATE

نام فارسی: Persian Name

اتیل هگزیل سالیسیلات

رتبه بندی: Ranking

خوب

حلالیت: Solution

روغن

موارد مصرف: Applications

مرطوب کننده

عملکرد: Function

( UV Absorber ) جاذب اشعه یو وی ( UV Filter ) یو وی فیلتر



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

189

25

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ 

مایع 

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C15H22O3

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

118-60-5

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید