GLYCOL STEARATE SE

0
349


نام بین المللی: INCI Name

GLYCOL STEARATE SE

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Emulsifier ) امولسیفایر ( Surfactant ) سورفکتانت



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

86418-55-5

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید