LAURYL LACTATE

0
528


نام بین المللی: INCI Name

LAURYL LACTATE

نام فارسی: Persian Name

لوریل لاکتات

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Foam Booster ) ازدیاد کننده کف ( Opacifying ) کدر کننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

910661-93-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید