OCTYLDODECYL MYRISTATE

0
318


نام بین المللی: INCI Name

OCTYLDODECYL MYRISTATE

نام رایج در اروپا: ECName

Octyldodecyl Myristate

نام فارسی: Persian Name

اکتیل دودسیل میریستات

خاستگاه: Origin

شیمیایی

موارد مصرف: Applications

آرایش چشم محصولات مراقبت از مو مراقبت از ناخن محصولات اصلاح

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست Occlusive



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C34H68O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

22766-83-2

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید