ORYZA SATIVA BRAN EXTRACT

0
355


نام بین المللی: INCI Name

ORYZA SATIVA BRAN EXTRACT

نام رایج در اروپا: ECName

Rice Bran Extract

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Skin Protectant ) محافظ پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

90106-37-9

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید