PANAX GINSENG ROOT EXTRACT

0
295


نام بین المللی: INCI Name

PANAX GINSENG ROOT EXTRACT

نام رایج در اروپا: ECName

Ginseng Extract

نام فارسی: Persian Name

عصاره جینسینگ

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

موارد مصرف: Applications

محصولات حمام مراقبت از پوست آرایش چشم

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Tonic ) تونیک



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

84650-12-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید