PAPAIN

0
489


نام بین المللی: INCI Name

PAPAIN

نام رایج در اروپا: ECName

Papain

نام فارسی: Persian Name

پاپائین

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

موارد مصرف: Applications

مراقبت از پوست محصولات حمام

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

-

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

9001-73-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید