PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE

0
407


نام بین المللی: INCI Name

PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE

نام رایج در اروپا: ECName

PEG-30 Dipolyhydroxystearate

نام فارسی: Persian Name

پی ای جی 30 دی پلی هیدروکسی استئارات

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

شیمیایی

موارد مصرف: Applications

میکاپ

عملکرد: Function

( Emulsifier ) امولسیفایر



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS
- -

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید