PEG-7 GLYCERYL COCOATE

0
389


نام بین المللی: INCI Name

PEG-7 GLYCERYL COCOATE

نام رایج در اروپا: ECName

PEG-7 Glyceryl Cocoate

نام فارسی: Persian Name

پی ای جی گلیسریل کوکوات

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

محصولات مو پاک کننده پوست روغن حمام شامپو

عملکرد: Function

( Emulsifier ) امولسیفایر ( Surfactant ) سورفکتانت ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Emollient ) نرم کننده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

زرد روشن

-

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

68201-46-7, 66105-29-1

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید