PROPYLENE GLYCOL

0
542


نام بین المللی: INCI Name

PROPYLENE GLYCOL

نام رایج در اروپا: ECName

Propylene Glycol

نام فارسی: Persian Name

پروپیلن گلیکول

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

شیمیایی

حلالیت: Solution

آب, اتانول, دی اتیل اتر , استون, کلروفرم

موارد مصرف: Applications

میکاپ بهداشت دهان مراقبت از ناخن محصولات حمام عطر و ادکلن. مراقبت از مو

عملکرد: Function

( Humectant ) آبرسان ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Solvent ) حلال ( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

188

-59

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C3H8O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

57-55-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید