PULLULAN

0
399


نام بین المللی: INCI Name

PULLULAN

نام رایج در اروپا: ECName

Pullulan

نام فارسی: Persian Name

پولولان

خاستگاه: Origin

گیاهی

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

لوازم آرایش

عملکرد: Function

( Binding ) منسجم کننده ( Film Forming ) لایه ساز



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

(C6H12O5)n

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

9057 02 7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید