SALIX ALBA BARK EXTRACT

0
232


نام بین المللی: INCI Name

SALIX ALBA BARK EXTRACT

نام رایج در اروپا: ECName

Willow Bark Extract

نام فارسی: Persian Name

عصاره پوست بید

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

موارد مصرف: Applications

لوسیون ضد آکنه کرم

عملکرد: Function

( Astringent ) قابض ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Soothing ) آرام بخش ( Tonic ) تونیک



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

کهربایی 

مایع 

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

84082-82-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید