SUCROSE STEARATE

0
305

نام بین المللی: INCI Name

SUCROSE STEARATE

نام رایج در اروپا: ECName

Sucrose Stearate

نام فارسی: Persian Name

ساکاروز استئارات

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Emulsifier ) امولسیفایر ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Surfactant ) سورفکتانت



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C30H58O13

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

25168-73-4 / 37318-31-3

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید