TAPIOCA STARCH

0
300


نام بین المللی: INCI Name

TAPIOCA STARCH

نام رایج در اروپا: ECName

Tapioca Starch

نام فارسی: Persian Name

نشاسته تاپیوکا

رتبه بندی: Ranking

بسیار خوب

شرح کالا: Description

این ماده برای افزایش ویسکوزیته محصولات استفاده می شود و می توان از آن به جای تالک با هدف کاهش احساس چربی روی پوست استفاده کرد. نشاسته تاپیوکا از گیاه کاساو گرفته می شود که این گیاه بومی برزیل , کلمبیا , ونزوئلا و دیگر نقاط آمریکای جنوبی می باشد. تاپیوکا یک ماده جاذب چربی و آب است که وقتی به محصولات آرایشی اضافه می شود به آنها احساس نرمی و صیقلی می دهد.

ملاحظات: Remarks

تا به حال هیچ گزارشی در مورد سمیت این ماده برای انسان منتشر نشده است و سازمان غذا و دارو آمریکا مصرف آنرا تایید کرده است. از نظر سازمان حفاظت محیط زیست کانادا این ماده هیچگونه سمیتی برای طبیعت ندارد.

موارد مصرف: Applications

کرم لوسیون ضد آفتاب شامپو دئودورانت میکاپ

عملکرد: Function

کنترل کننده گرانروی

تامین کنندگان: Suppliers

AkzoNobel Agrana Honeywell



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر 

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C27H48O20

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

9005-25-8

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید