TRITICUM VULGARE PROTEIN

0
302

نام بین المللی: INCI Name

TRITICUM VULGARE PROTEIN

نام رایج در اروپا: ECName

Wheat Germ Protein

نام فارسی: Persian Name

پروتئین جوانه گندم

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Buffer ) بافر ( Emollient ) نرم کننده ( Film Forming ) لایه ساز ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست ( Skin Protectant ) محافظ پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

100684-25-1

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید