VITIS VINIFERA SEED EXTRACT

0
324

نام بین المللی: INCI Name

VITIS VINIFERA SEED EXTRACT

نام فارسی: Persian Name

عصاره هسته انگور

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Anti-Dandruff ) ضد شوره ( Anti-Microbial ) میکروب کش ( Antioxidant ) آنتی اکسیدان ( Oral Care ) مراقبت از دهان ( Skin Protectant ) محافظ پوست ( UV Absorber ) جاذب اشعه یو وی



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

84929-27-1

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید