اسید پالمیتیک برای تولید صابون ، لوازم آرایشی و عوامل تولید کننده قالب تولید میشود . این برنامه ها از پالمیتات سدیم استفاده میکنند که عمدتاً از طریق غوطه ور شدن روغن نخل به دست میآید. برای این منظور، روغن نخل که از درخت خرما رنده شده است، با هیدروکسید سدیم ( به صورت سودا یا چربی سوز ) تحت درمان قرار میگیرد ، که باعث میشود هیدرولیز گروه های استر ، تولید گلیسرول و پالمیتات سدیم . نمک های آلومینیومی اسید پالمتیک و اسید نافنیک در طول جنگ جهانی دوم برای تولید ناپالم ترکیب شدند. یکی از کاربردهای اصلی اسید پالمیتیک در صابون است زیرا توانایی آن برای حفظ پوست صاف است. اسید پالمتیک در موم زنبور عسل یافت میشود که مادهای محبوب در محصولات مراقبت شخصی است. در لوازم آرایشی، اسید پالمیتیک در پوست صورت برای پنهانکردن لکههای پوست استفاده میشود. همچنین در سورفکتانتهای خاص به عنوان یک عامل تمیز کننده استفاده میشود.اسید پالمیتیک یا اسید هگزادکانیک یکی از رایجترین اسیدهای چرب اشباع موجود در حیوانات، گیاهان و میکروارگانیسمها است. همانطور که نام آن نشان میدهد، این جزء اصلی روغن از میوههای نخل (روغن نخل) است. کربوهیدراتهای اضافی در بدن به اسید پالمیتیک تبدیل میشوند. اسید پالمیتیک اولین اسید چرب است که در طول سنتز اسیدهای چرب تولید میشود و پیش از اسیدهای چرب بلند است

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید