اتیلن گلیکول دی استئارات / EGDS

0
41

نام رایج در اروپا: ECName

EGDS

نام فارسی: Persian Name

اتیلن گلیکول دی استئارات

شرح کالا: Description

اتیلن گلایکول دی استئارات EGDS به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده می شود. اتیلن گلایکول دی استئارات متعلق به خانواده اسیدهای چرب و از مشتقات استرهای کربوکسیلیک یک اسید چرب است. فرمول مولکولی آن به صورت C38H74O4می باشد. از نام های دیگر آن میتوان به استات اتیلن؛ اسید استئاریک و اتیلن استر اشاره نمود. در مواد اولیه صنایع آرایشی به عنوان نرم کننده استفاده می شود وهم چنین اثر صدفی در ژل های حمام ایجاد میکند. اتیلن گلایکول دی استئارات به شکل موم جامد سفیدرنگ می باشد. این یک امولسیفایر جامد امولسیونی است که برای مواد شوینده استفاده می شود. مقدار HLB 5-6، امولسیون آب در روغن است. نقطه ذوب: 60-63 درجه سانتی گراد (140-145 درجه فارنهایت). نامحلول در آب می باشد.

ملاحظات: Remarks

ایمنی اتیلن گلایکول دی استئارات، گلایکول استئارات SE و گلایکول دی استئارات توسط سازمان ارزیابی عناصر مواد آرایشی (CIR) ارزیابی شده است. پانل کارشناس CIR داده های علمی را ارزیابی کرده و نتیجه گرفت که گلایکول استئارات، گلایکول استئارات SE و گلایکول دی استئارات به عنوان مواد اولیه آرایشی در شیوه های مصرف و غلظت فعلی ایمن هستند.

حلالیت: Solution

نا محلول در آب

موارد مصرف: Applications

لوسیون بدن
کرم
شامپو
تهویه مطبوع هوا
مواد شوینده بدن
صابون مایع



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

73 درجه سانتی گراد

633 درجه سانتی گراد

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پرک

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C38H74O4

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

91031-31-1 / 627-83-8

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید