XYLITOL

0
635


نام بین المللی: INCI Name

XYLITOL

نام رایج در اروپا: ECName

Xylitol

نام فارسی: Persian Name

زایلیتول

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Humectant ) آبرسان ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

216

92-96

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ

کریستالی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C5H12O5

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

87-99-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید