ن در واقع یک ماده شیمیایی است که به رنگ مو فرصت می دهد تا بتواند روی تغییر رنگدانه های موی شما اثربخشی لازم را داشته باشد. در واقع اگر فرآیند رنگ مو را یک فرآیند شیمیایی در نظر بگیرید، اکسیدان نقش کاتالیزور را در این فرآیند ایفا می کند.

تفاوت درجه و درصد اکسیدان ها با هم

اکسیدان ۳% : این اکسیدان با نام های اکسیدان ولوم ۱۰ یا اکسیدان شماره ۰/۵ شناخته می شود.

کاربرد اکسیدان ۳%: ضعیف ترین اکسیدان به شمار می رود. در رنگساژها در رنگ های هایلایت و مش و انواع لایت بسیار کاربرد داشته وهمچنین در استفاده از رنگهای تیره مثل مشکی و قهوه ای تیره روی مو باعث ثبات و تیرگی بیشتر رنگ مو می شود.

اکسیدان ۶%: این اکسیدان با نام های اکسیدان ولوم ۲۰ یا اکسیدان شماره ۱ شناخته می شود.

کاربرد اکسیدان ۶%: این اکسیدان برای پوشش تارهای سفید بسیار پر کاربرد بوده و در دکلره های ضعیف و تکنیک دکوپاژ مورد استفاده قرار می گیرد. برای رسوب رنگ در ساقه مو اکسیدان رایجی به شمار می رود و همچنین به منظور کاهش خطر سوختن موها برای مش فویل و تکنیک های آمبره و سامبره نیز انتخاب مناسبتری است. در رنگ ریشه و رنگ ابرو نیز کاربرد زیادی دارد

اکسیدان ۹%: این اکسیدان با نام های اکسیدان ولوم ۳۰ یا اکسیدان شماره ۲ شناخته می شود.

کاربرد اکسیدان ۹%: این اکسیدان قابلیت روشن کنندگی دارد و می تواند با کمک رنگ های روشن تر نهاتا به باز شدن رنگ موی فرد کمک نماید در انواع مدل رنگ مو کاربرد دارد و همچنین یکی از اکسیدان های پر طرفدار برای دکلره نیز به شمار می رود.

اکسیدان ۱۲%: این اکسیدان با نام های اکسیدان ولوم ۴۰ یا اکسیدان شماره ۳ شناخته می شود.

کاربرد اکسیدان ۱۲%: برای دکلره قوی مورد استفاده قرار می گیرد که پیشنهاد می شود ترجیحا از این شماره اکسیدان برای دکلره استفاده نشود مگر اینکه توسط آرایشگران حرفه ای مورد استفاده قرار گیرد چون آسیب استفاده از این نوع اکسیدانها برای مو زیاد می باشد. و ترجیحا استفاده از محصولات مراقبت مو و همچنین یادگیری تکنیکهایی برای نجات موها از صدمه دیدن آنها بسیار مفید خواهد بود. این اکسیدان درجه روشن کنندگی بالایی خواهد داشت.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید