بنزوفنون 3 / BENZOPHENONE-3

0
890


نام بین المللی: INCI Name

BENZOPHENONE-3

نام رایج در اروپا: ECName

Benzophenone-3

نام فارسی: Persian Name

بنزوفنون 3

شرح کالا: Description

بنزوفنون 3 یک پودر کریستالی زرد رنگ محلول در روغن است که بخاطر وجود حلقه های بنزن واجد بوی مطبوع می باشد. این ماده اشعه UV-A و UV-B را در رنج 288 – 326 نانومتر جذب میکند و مقاومت بسیار خوبی در برابر کاهش دما دارد. این ماده موجب افزایش فعالیت سایر مواد ضد آفتاب مثل اکتیل سالیسیلات، هوموسالیت و … می شود و از پلیمرها و مواد آلی در محصولات آرایشی محافظت نموده و مواد رنگی آرایشی و کمپلکس های فرمول را پایدار می کند. از بنزوفنون 3 به عنوان آنتی اکسیدان، نرم کننده، حلال و پایدار کننده در محصولات ضدعرق می توان استفاده کرد همچنین میتوان از این ماده در محصولات ضدآفتاب، مراقبت بدن، رژلب، پولیش ناخن،کرم های جلوگیری از پیری زودرس نیز استفاده کرد. این ماده با جذب انرژی موجود در امواج فرابنفش خورشید موجب کاهش نفوذ اشعه به پوست می شود که خطر آسیب DNA را کاهش می دهد. بنزوفنون 3 برخلاف سایر یووی فیلتر های شیمیایی، بسیار پایدار است اما قابلیت جذب اشعه ماوراء بنفش آن ضعیف است ، بنابراین برای محافظت مناسب همیشه باید با سایر عوامل ضد آفتاب ترکیب شود. بیشتر اوقات، از آن به عنوان یک تثبیت کننده استفاده می شود تا یک عامل ضد آفتاب، زیرا می تواند فرمول ها را به خوبی در برابر آسیب UV محافظت کند. ایمنی BP-3 تا حدودی بحث برانگیز است. مولکولهای آن کوچک (228 دالتون) و بسیار چربی دوست هستند و این خواص منجر به جذب بسیار خوب این ماده می شود. مشکل این است که شما می خواهید ضد آفتاب را در بالای پوست خود قرار دهید نه در جریان خون ، بنابراین برای BP-3 این یک معضل است. در واقع ، آنقدر خوب جذب می شود که 4 ساعت پس از استفاده از یک محصول ضد آفتاب با BP-3 ، می توان آن را در ادرار تشخیص داد.

ملاحظات: Remarks

سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) بنزوفنون -3 (BP3) را که به عنوان اکسی بنزون نیز شناخته می‌شود، را به عنوان یک ماده مؤثره در ضد آفتاب تصویب کرده است. علاوه بر این، یک هیئت علمی متخصص آرایشی و بهداشتی (CIR) اظهار می دارد كه بنزوفنون Benzophenone و مشتقات آن (بنزوفنون-1، -3، -4، -5، -9 و -11) ایمن هستند و به طور معمول در مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود.

خاستگاه: Origin

بنزوفنون توسط اکسیداسیون مس کاتالیز شده دی فنیل متان با هوا تولید می‌شود.

حلالیت: Solution

روغن
استون
متانول داغ

موارد مصرف: Applications

کرم روز
محصولات مو
میکاپ
محصولات حمام
مراقبت از پوست
مراقبت از آفتاب

دوز مصرفی: Dosage

استفاده از BP-3 به عنوان یووی فیلتر تا حداکثر غلظت 6٪ در کرم صورت ، کرم دست و رژ لب برای مصرف کننده بی خطر است. استفاده از BP-3 تا 0.5٪ در محصولات آرایشی برای محافظت از لوازم آرایشی فرمولاسیون برای مصرف کننده ایمن است.

عملکرد: Function

( UV Absorber ) جاذب اشعه یو وی
( UV Filter ) یو وی فیلتر

تامین کنندگان: Suppliers

MFCI
Symrise
Ashland
BASF
Clariant
KCC Beauty
Vivimed



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

224-227

62-65

رنگ: Color

شکل: Shape

زرد کمرنگ

پودر کریستالی 

بو: Smell

مزه: Taste

بوی خوب مطبوع دارد

-

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C14H12O3

228.24

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

131-57-7

205-031-5

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید