بنزوفنون 4 / BENZOPHENONE-4

1
1654

مشخصات نویسنده

خانم مهندس میانه رو از شرکت ناردین کالا

نام بین المللی: INCI Name

BENZOPHENONE-4

نام رایج در اروپا: ECName

  • Benzophenone-4
  • SULISOBENZONE
  • Uvinul Ms40
  • METHOXYBENESULFONIC ACID
  • BP4

    نام فارسی: Persian Name

    بنزوفنون 4

    شرح کالا: Description

    این ماده جذب کننده اشعه های UVA و UVB می باشد و هنگامی که با جذب کننده های UVA محلول در روغن ترکیب شود خاصیت ضدآفتاب بالایی پیدا می کند. این ماده برای امولوسیون های آب در روغن مناسب نمی باشد. بنزوفنون 4 به عنوان پایدار کننده ویسکوزیته ژل ها، تثبیت کننده رنگ محصولات و به عنوان آنتی اکسیدان استفاده می شود. این ماده خود در پوست نفوذ نم یکند اما به دیگر ترکیبات در نفوذ و فعالیت در پوست کمک می کند. همچنین این ماده باعث پایداری محصولاتی مانند اسپری مو و اسپری های رنگ مو که در برابر اشعه آفتاب حساس هستند می شود.

    ملاحظات: Remarks

  • CIR این ماده را جزو مواد ایجاد کننده حساسیت در پوست دسته بندی کرده است.
  • ECDS آنرا بی خطر برای محیط زیست اعلام کرده است.

    حلالیت: Solution

  • محلول در آب (یک گرم در 4 میلی لیتر)
  • محلول در پروپیلن گلایکول
  • محلول در گلیسیرین
  • محلول در ایزوپروپیل الکل

    موارد مصرف: Applications

  • میکاپ
  • محصولات مو
  • کرم ضد آفتاب
  • مراقبت از پوست
  • محصولات ضد پیری

    دوز مصرفی: Dosage

    دوز مصرفی این ماده 0.1 % می باشد.

    عملکرد: Function

  • ( UV Absorber ) جاذب اشعه یو وی
  • ( uv-filter) یو وی فیلتر

    تامین کنندگان: Suppliers

  • MFCI Co.,Ltd
  • Ampak Company
  • Sandream Impact
  • Galaxy Surfactants Ltd
  • Uniproma
  • Ashland



    نقطه جوش: Boiling Point

    نقطه ذوب: Melting Point

    -

    145

    رنگ: Color

    شکل: Shape

    قهوه ای مایل به زرد یا برنز

    پودر

    بو: Smell

    مزه: Taste

    - -

    فرمول شیمیایی: Chemical Formula

    وزن ملکولی: Molecular Weight

    C14H12O6S

    -

    کد بین المللی: CAS Number

    کد اتحادیه اروپا: EINECS

    4065-45-6

    223-772-2

  • یک دیدگاه

    1. سلام و خسته نباشید
      یه سوال دارم از خدمتتون،آیا از این ماده میشه در تهیه ادوکلن استفاده کرد ،اگر جواب مثبت هست چه خاصیتی برای ادوکلن دارد و میزان استفاده چند درصد و با کدام الکل میباشد،ممنون

    ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید