کراتین

0
1226


نام بین المللی: INCI Name

CREATINE

نام رایج در اروپا: ECName

Creatine 

نام فارسی: Persian Name

کراتین

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

لوسیون صورتضد پیریکرم ضد آفتابژل موکرم دور چشم.مرطوب کننده

عملکرد: Function

( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

255

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

کریستالی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C4H9N3O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

57-00-1 / 6020-87-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید