بوتیلن گلایکول / BUTYLENE GLYCOL

0
715


نام بین المللی: INCI Name

BUTYLENE GLYCOL

نام رایج در اروپا: ECName

Butanediol

نام فارسی: Persian Name

بوتیلن گلیکول

شرح کالا: Description

بوتیلن گلیکول در فرمول انواع محصولات آرایشی و بهداشتی گنجانده شده است زیرا رطوبت را در پوست و مو ایجاد می کند. این ماده همچنین به عنوان یک حلال عمل می کند ، به این معنی که مواد دیگر مثل رنگ ها و رنگدانه ها در داخل حل می شوند. مانند همه گلیکول ها ، بوتیلن گلیکول نیز نوعی الکل است. اغلب از تقطیر ذرت تهیه می شود بوتیلن گلیکول در انواع محصولاتی که به صورت موضعی استفاده می کنید اضافه می شود به ویژه در محصولات شفاف ژلی و همچنین در محصولات میکاپ محبوب است. بوتیلن گلیکول را در لیست مواد تشکیل دهنده محصولاتی مثل ماسک ورقه ای صورت ، شامپوها و نرم کننده ها ، خط چشم ، خط لب ، سرم های ضد پیری و آبرسان ، مرطوب کننده های رنگی و ضد آفتاب خواهید یافت. بیشتر افرادی که پوست خشک دارند می توانند از محصولات همراه با بوتیلن گلیکول برای کاهش خشکی پوست خود استفاده کنند. بوتیلن گلیکول در برخی از محصولات مرطوب کننده برای افرادی که آکنه دارند وجود دارد. بوتیلن گلیکول ماده موثره در درمان آکنه نیست. در واقع خاصیت مرطوب کنندگی و حلالیت موجود در بوتیلن گلیکول می تواند این محصولات را برای شما مناسب سازد. با این حال ، گزارش هایی مبنی بر مسدود شدن منافذ پوست و بدتر شدن آکنه وجود دارد. در واقع بر اساس نوع و علت آکنه و حساسیت پوستی شما ، ممکن است که محصولات مراقبت از پوست شما کارآمد باشد یا نباشد.

ملاحظات: Remarks

برخی از منابع نگران استفاده از بوتیلن گلیکول می باشند همچنین برخی از کارشناسان نسبت به استفاده از آن هشدار می دهند و آن را در لیست مواد مشکوک ذکر می کنند تا هنگام انتخاب محصولات از آنها اجتناب شود. البته خطر استفاده از بوتیلن گلیکول هنوز تا حدودی نامشخص است. برای درک اینکه چگونه می تواند در طولانی مدت بر بدن انسان تأثیر بگذارد ، تحقیقات بیشتری لازم است.

خاستگاه: Origin

اغلب از تقطیر ذرت تهیه می شود

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

محصولات حمام
میکاپ
عطر و ادکلن
نظافت شخصی
اصلاح
مراقبت از پوست

عملکرد: Function

( Humectant ) آبرسان
( Masking ) پوشاننده
( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست
( Solvent ) حلال
( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

204-210

-50

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ

مایع

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C4H10O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

107-88-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید