ترک پاشنه پا یک مشکل رایج برای اکثر مردم است که به علت پوسته پوسته شدن پوست پا است. همچنین با توجه به شدت مشکل، شکاف در پاشنه پا می‌تواند منجر به خونریزی در پاها و ایجاد درد شود. علائم پاشنه‌های ترک خورده شامل تیره شدن، زرد شدن پوست پا در ترک پاشنه پا یک مشکل رایج در میان مردم است این می تواند در بزرگسالان و حتی کودکان بوجود می‌آید و به نظر می‌رسد زنان بیشتر از مردان دچار این مشکل می‌شوند.

ترک پاشنه پا همیشه می‌تواند چیز آزار دهنده‌ای باشد. به غیر از ظاهر ناخوشایند، احساس زبری و گاهی اوقات درد و خونریزی باعث ایجاد ناراحتی ما می‌شود. برای اکثر مردم داشتن پاشنه ترک خورده، جدی نیست اما ممکن به هنگام پا برهنه راه رفتن باعث ناراحتی شود. در برخی موارد، ترک پاشنه پا می‌تواند بسیار عمیق و دردناک باشد. برای رفع ترک پاشنه پا، علاوه بر مراقبت از پا و یک کرم خوب به تغییر شیوه تغذیه نیز نیاز داریم. در اینجا ما به شما علتهای ایجاد ترک پاشنه پا و مراقبت‌های تغذیه‌ای مربوط به آن را خواهیم گفت و ساخت یک مرهم خانگی و چندین روش بسیار عالی را به شما یاد خواهیم داد. اگر چه کرمهای ترک پاشنه پا به وفور در فروشگاه‌های عرضه محصولات زیبایی موجود هستند، اما ساختن یک کرم ترک پاشنه پا در خانه حس لذت بخشی را ایجاد می‌کند و همچنین به شما اطمینان می‌دهد که موادی را که برای پوست پایتان مفید است، استفاده می‌کنید. پس برای یادگیری همه اینها با ماه همراه باشید.
ترک پاشنه پا

عوامل ایجاد ترک پاشنه پا چیست
اولین علامت پاشنه‌های ترک خورده، داشتن مناطق خشک و ضخیم درپوست است که پینه نام دارد و در اطراف لبه پاشنه قرار دارد. وقتی که شما شروع به راه رفتن می‌کنید، پد چربی را زیر پوست پخش می‌کنید، این موجب ترک خوردن پینه می‌شود.

عوامل دیگری که می‌توانند باعث ایجاد پاشنه ترک خورده شوند عبارتند از :

ایستادن برای ساعت‌های طولانی
راه رفتن با پای برهنه یا با صندل باز
گرفتن حمام طولانی و گرم
استفاده از صابون‌های خشن که می‌تواند روغن طبیعی پوست شما را از بین ببرد
کفش‌های نامناسب که پاشنه پا را نمی‌پوشانند
خشکی پوست به دلیل آب و هوای خشک
اگر پاهایتان را مرتب مرطوب نکنید، ممکن است سریعتر خشک شوند.

دلایل پزشکی
قند خون بالا و گردش خون ضعیف ناشی از دیابت، شایعترین عوامل برای پوست خشک است. صدمه به عصب پا نیز ممکن است باعث شود که متوجه نشوید که پای شما خشک و دردناک است.

عوامل دیگری که منجر به ترک پاشنه پا می‌شوند عبارتند از :

کمبود ویتامین
عفونت قارچی
تیروئید کم کار
خشکی آتوپیک
درماتوز پلانتار نوجوانان
پسوریازیس
کراتودرمای پالموپلانتار موجب صخامت غیر طبیعی کف پا می‌شود
چاقی
بارداری
پیری
کمبود مواد غذایی که موجب ترک پاشنه پا می‌شود
مصرف ناکافی ویتامین‌ها و مواد معدنی اصلی می‌تواند خطر و شدت ترک پاشنه پا را افزایش دهد.

ویتامین A
ویتامین A به طور کلی با بینایی سالم مرتبط است اما همچنین نقش مهمی در حفظ و جوان سازی بافت پوستی دارد. ویتامین A باعث گسترش تقسیم سلولی و رشد آن می‌شود از جمله پوسته ریزی که منجر به صاف شدن پوست می‌شود. هویج، شیر، تخم مرغ، سبزیجات سبز و میوه‌های نارنجی، منابع خوبی برای ویتامین A هستند. بنابر توصیه موسسه پزشکی میزان مجاز برای این ویتامین، ۷۰۰۰ میکروگرم برای زنان و ۹۰۰ میکروگرم برای مردان است.

ویتامین E
ویتامین E برای محافظت سلولهای پوست از رادیکال‌های مضر آزاد تولید شده توسط بدن و دیگر منابع محیطی مانند خورشید کار می‌کند. ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسیدان سلولهای پوست را صاف و سالم نگه می‌دارد. این ویتامین را می‌توان در غذاهایی مانند سبزیجات سبز، آجیل، غلات غنی شده و محصولات با دانه کامل یافت. حد مجاز برای ویتامین E روزانه ۱۵ میلی‌گرم است.

ویتامین C
مانند ویتامین E، ویتامین C پوست را از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌‌کند. رادیکال‌های آزاد باعث تخریب ساختاری پوست از الیاف کلاژن و الاستین می‌شوند و باعث ایجاد چین و چروک پوست می‌شوند. ویتامین C در مرکبات و سبزیجات سبز برگ یافت می‌شود. بر طبق نظر موسسه پزشکی، تنها به ۷۵ تا ۹۰ میلی‌گرم روزانه از این ویتامین نیاز است. با این حال بزرگسالان می‌توانند مقدار بیشتری از این ویتامین مصرف کنند.

فلز روی
روی آنزیم‌هایی را فراهم می‌کند که به چندین روش به سلول‌های پوستی کمک می‌کند. روی تقسیم سلولی، رشد و بهبود زخم را تسهیل می‌کند. این عنصر به طور گسترده‌ای در غذاها توزیع می‌شود اما مقدار زیادی از روی در صدف، گوشت قرمز، غذاهای دریایی، مرغ، غلات و غلات صبحانه یافت می‌شود. حد مجاز روی برای مردان ۱۱ میلی‌گرم و برای زنان ۸ میلی‌گرم در روز است.

اسیدهای چرب امگا ۳
بدن به طور طبیعی نمی‌تواند اسیدهای چرب امگا ۳ تولید کند، با این حال آنها برای بدن انسان ضروری هستند و باید از طریق غذاها بدست آیند. آنها به گردش خون، بهبود زخم، انسجام پوست و کاهش التهاب کمک می‌کنند. اسیدهای چرب امگا ۳ به سه نوع تقسیم می‌شوند : اسیدهای آلفا لینولئیک (ALA)، ایکوزاپنتنیک اسید (EPA)، اسید داکوساگرنئوئیک (DHA). EPA و DHA با خوردن ماهی آب سرد به دست می‌آیند. ALA از روغنهای گیاهی و دانه‌هایی مانند دانه‌های کتان بدست می‌آید. انجمن قلب آمریکا (AHA) توصیه می‌کند که عموم مردم حداقل دو بار (۳/۵ اونس در هر وعده) از ماهی‌های چرب مانند تون کنسرو شده و میگو را به صورت هفتگی مصرف کنید.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید