MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL

0
619


نام بین المللی: INCI Name

MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL

نام رایج در اروپا: ECName

Macadamia Nut Oil

نام فارسی: Persian Name

روغن دانه ماکادمیا

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

خاستگاه: Origin

مشتقات گیاهی

موارد مصرف: Applications

نرم کننده مو

عملکرد: Function

( Emollient ) نرم کننده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست 



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

-

روغن

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C24H50NO7P

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

128497-20-1 / 129811-19-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید