نیاسین آمید / NIACINAMIDE

0
742

مولف : خانم مهندس میانه رو از شرکت ناردین کالا

نیاسین آمید  که نام دیگر آن نیکوتین آمید میباشد؛ یکی از مشتقات اصلی  ویتامین B3  میباشد که محلول در آب است .

این ویتامین دارای خواص بسیاری گسترده ای در زمینه ی بیماری های تخصصی پوست میباشد ؛ زیرا این ماده دارای خواص ضدلک ، ضد چروک ، سفید کنندگی ، مرطوب کنندگی و جوان سازی پوست را دارد.

این ماده میتواند با افزایش لایه های پروتئین در پوست باعث افزایش رطوبت پوست میشود البته این ماده با افزایش میزان رطوبت بخش سبوم نیز این خاصیت را ایجاد میکند.

طبق تحقیقات انجام شده ، در محصولات ضد لک تا 5% و در محصولات ضد چروک تا 6% از این ماده میتوان استفاده کرد.همچنین استفاده از این ماده تا 5 %  میتواند ب رفع قرمزی و التهاب پوست کمک کند و استفاده از این ماده تا 2% در فرمولاسیون میتواند با کوچک کردن منافض داخل سبوم به رفع چربی پوست کمک کند.

این ماده ب دلیل داشتن خواص گسترده درمانی  ، در محصولات دارویی و تخصصی استفاده میشود ونکنه ی قابل توجه در رابطه با نیاسین آمید این است ک این ماده از جذب اشعه ی ماورای بنفش جلوگیری میکند که ب سبب این خاصیت ، نیاسین آمید دارای خواص UV filter ای میباشد و در برابر اشعه UVA  و UVB از پوست محافظت میکند.

این ماده در آب محلول می باشد و در تولید محصولات زیر از آن استفاده می شود.

  • محصولات حمام
  • تونیک مو
  • مرطوب کننده پوست
  • پاک کننده


نام بین المللی: INCI Name

NIACINAMIDE

نام رایج در اروپا: ECName

Niacinamide

نام فارسی: Persian Name

نیاسین آمید

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

خاستگاه: Origin

مختلف

حلالیت: Solution

این ماده در آب محلول می باشد.

موارد مصرف: Applications

  • محصولات حمام
  • تونیک مو
  • مرطوب کننده پوست
  • پاک کننده

عملکرد: Function

( Smoothing ) صیقل دهنده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

334

129.5

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر کریستالی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C6H6N2O

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

98-92-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید