SALICYLIC ACID

0
396


نام بین المللی: INCI Name

SALICYLIC ACID

نام رایج در اروپا: ECName

Salicylic Acid

نام فارسی: Persian Name

اسید سالیسیلیک

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

شیمیایی

حلالیت: Solution

اتر, تتراکلرید کربن, بنزن, پروپانول, استون, اتانول, تولوئن

موارد مصرف: Applications

مرطوب کننده شامپو مراقبت از پوست مراقبت از مو برنز کننده کرم ضد آفتاب

عملکرد: Function

( Anti-Dandruff ) ضد شوره ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو ( Keratolytic ) کرایتولیتیک ( Masking ) پوشاننده ( Preservative ) نگهدارنده ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

200

158.6

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ متمایل به سفید

کریستالی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C7H6O3

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

69-72-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید