SODIUM PROPYLPARABEN

0
448

نام بین المللی: INCI Name

SODIUM PROPYLPARABEN

نام رایج در اروپا: ECName

Sodium Propylparaben

نام فارسی: Persian Name

سدیم پروپیل پارابن

رتبه بندی: Ranking

بد

خاستگاه: Origin

شیمیایی

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

کرم, لوسیون محصولات حمام

عملکرد: Function

( Preservative ) نگهدارنده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C10H11NaO3

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

35285-69-9

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید