اسید اسکوربیک / ASCORBIC ACID

0
931


نام بین المللی: INCI Name

ASCORBIC ACID

نام رایج در اروپا: ECName

Vitamin C

نام فارسی: Persian Name

اسید آسکوربیک

شرح کالا: Description

این ویتامین که از ویتامین‌های محلول در آب است، در میوه‌ها مخصوصاً میوه‌های ترش و مرکبات موجود است. در برابر حرارت و مواد قلیایی و طول زمان از بین می‌رود. این ویتامین در واکنش‌های شیمیایی بدن یک حمل‌کننده الکترون است و از مهم‌ترین آنتی اکسیدان‌ها است که نقش مهمی در سلامتی بدن و دستگاه ایمنی دارد. ویتامین c جامدی سفید رنگ و محلول در آب و غیر سمی با فرمول مولکولی C6H8O6 است. این مولکول آلی دارای گروه‌های عاملی استری و هیدروکسیل و همین‌طور آلکنی است. در واقع این مولکول اسیدی، فاقد گروه عاملی اسیدهای آلی (گروه عاملی کربوکسیل) است! اما به دلیل وجود سیستم مزدوج پیوندهای دوگانه کربن-کربن و کربن-اکسیژن که می‌توانند بار منفی روی اکسیژن گروه هیدروکسیل را پخش کنند، این مولکول خاصیت اسیدی دارد. ویتامین ث آنتی‌اکسیدان است، یعنی از آسیب رادیکال آزاد به سلول‌ها و بافت‌های بدن جلوگیری کرده و باعث تقویت دستگاه ایمنی می‌شود. این ویتامین موجب محافظت پوست در مقابل آثار مخرب اشعه ماورای بنفش نور خورشید می‌شود. همچنین این ویتامین به افزایش قدرت ایمنی بدن استحکام لثه‌ها و دندان‌ها کمک می‌کند. این ویتامین همچنین باعث ساخت کلاژن در بافت پیوندی پوست و سایر بخشهای بدن می شود.

خاستگاه: Origin

این ویتامین که از ویتامین‌های محلول در آب است، در میوه‌ها مخصوصاً میوه‌های ترش و مرکبات و دیگر میوه‌ها و گیاهان سبزیجات و صیفی‌ها موجود است. تولید صنعتی این ماده برمی‌گردد به اوایل قرن بیستم میلادی که توسط ریچستین انجام شد. مواد اولیه تولید این اسید، ذرت یا گندمی است که ابتدا به گلوکز تبدیل می‌شود و در ادامه به سوربیتول تبدیل می‌شود. این ماده در کنار کاتالیزگر نیکل، اکسید می‌شود و سپس شسته می‌شود. در نهایت با هیدروکلریک اسید واکنش می‌دهد و اسید اسکوربیک خالص به وجود می‌آید. در آخرین مرحله تولید، اسید حاصل را فیلتر و خرد می‌کنند. این مولکول در اثر مجاورت با هوای آزاد به مدت نسبتاً کوتاه، می‌تواند به راحتی با اکسیژن هوا واکنش داده و به C6H6O6 اکسید شود.

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

نرم کننده
کرم دست و صورت

عملکرد: Function

( Antioxidant ) آنتی اکسیدان
( Buffer ) بافر
( Masking ) پوشاننده
( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست
PH Adjuster



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

191

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید متمایل به زرد

جامد

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C6H8O6

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

50-81-7 / 62624-30-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید