ISOPROPYL MYRISTATE

0
766


نام بین المللی: INCI Name

ISOPROPYL MYRISTATE

نام رایج در اروپا: ECName

Isopropyl Myristate

نام فارسی: Persian Name

ایزو پروپیل میریستات

شرح کالا: Description

ایزوپروپیل میریستات یک نرم کننده قطبی است که فرمول شیمیایی آن C۱۷H۳۴O۲ است و جرم مولی آن ۲۷۰٫۴۵۱ g/mol می‌باشد. در داروها، مواد آرایشی و محصولات موضعی استفاده می شود. ایزوپروپیل میرستات به عنوان یک تقویت کننده پوست نیز می باشد. این ماده با نام های دیگری از جمله : ایزوپروپیل استات، متیل اتیل استر، اتوکسی پروپان، پروپیل استات، متیل اتیل اتانات، ایزوپروپیل میراستات، شناخته می شود ایزوپروپیل میریستات (IPM) استر از ایزوپروپیل الکل و اسید میریستیک است. این ماده یک استر اسید مریستین طبیعی است که دارای شکل ظاهری مایع بی رنگ و بی بو می باشد و با روغن های گیاهی مخلوط می شود. ویسکوزیته و چگالی کم این ماده باعث می شود قابلیت پخش پذیری بالایی داشته باشد. این ماده به عنوان پراکنده کننده برای کرم مو، رژ لب، کرم پاکسازی کننده، پودرها و پماد پزشکی استفاده می شود و می تواند در عطرها نیز به همان عنوان پراکنده کننده نیز استفاده شود. این ماده نفوذ بسیار خوبی در پوست دارد و هچنین رطوبت و اثر نرم کننده دارد و به عنوان ماده امولسیفایر و تامین کننده رطوبت برای لوازم آرایشی استفاده می شود.

موارد مصرف: Applications

رژ لب
سایه چشم
کرم پاکسازی کننده
پودرها میکاپ
پماد

عملکرد: Function

( Binding ) منسجم کننده
( Emollient ) نرم کننده
( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست
( Solvent ) حلال



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

167

-

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ

روغن

بو: Smell

مزه: Taste

بی بو

بی مزه

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C17H34O2

۲۷۰٫۴۵۱ مول بر گرم

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

110-27-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید