LECITHIN

0
898


نام بین المللی: INCI Name

LECITHIN

نام رایج در اروپا: ECName

Lecithin

نام فارسی: Persian Name

لستین

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

مختلف

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Antistatic ) آنتی استاتیک ( Emollient ) نرم کننده ( Emulsifier ) امولسیفایر ( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C36H72NO8P

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

8002-43-5 / 8030-76-0

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید