کوکامیدو پروپیل بتائین

0
2051


نام بین المللی: INCI Name

COCAMIDOPROPYL BETAINE

نام رایج در اروپا: ECName

  • Cocoamidopropyl Betaine
  • Cocamidopropyl Imethylglycin
  • COCO-BETAINE
  • COCOYL AMIDE PROPYLDIMETHYL GLYCINE
  • 1-PROPANAMINIUM

    نام فارسی: Persian Name

  • کوکامیدو پروپیل بتائین
  • بتائین

    شرح کالا: Description

    کوکامیدو پروپیل بتائین؛ مایع شفاف، بی رنگ مایل به زرد کم رنگ، دارای علامت اختصاری CAPB ، یک ترکیب آلی مشتق شده از روغن نارگیل است. در واقع این ماده ترکیبی از روغن نارگیل (به عنوان اسید چرب)، الکل یا آب و بتائین یا تری متیل گلیسین است. • کوکامیدو پروپیل بتائین، عامل ضد الکتریسیته ساکن است. لذا باعث نرم کنندگی موها می شود. • همراه با سدیم لوریل اتر سولفات (SLES) باعث کاهش کشش سطحی آب می گردد. • با ایجاد کف فراوان (کف غلیظ و مقاوم)، خاصیت شویندگی را افزایش می دهد. • باعث پایین آوردن تحریکات ناشی از مواد فعال سطحی آنیونی می شود. • باعث پایین آوردن سطح تحریکات چشمی (عدم سوزش چشم) بخصوص در چشم کودکان می شود.

    ملاحظات: Remarks

  • CIR مصرف این ماده را در محصولات آرایشی بهداشتی در حد کنترل شده بلامانع دانسته است.
  • طبق اسناد منتشر شده توسط CIR این ماده می تواند در بدن انسان ایجاد حساسیت کند.
  • ECDS میگوید این ماده شاید/احتمالا برای محیط زیست زیانبار باشد.
  • ECDS این ماده را در لیست مواد غیر سمی برای انسان دسته بندی کرده است.

    خاستگاه: Origin

    کوکامیدو پروپیل بتائین از مشتقات گیاهی می باشد. در واقع این ماده ترکیبی از روغن نارگیل، الکل یا آب و بتائین که از مشتقات چغندر قند می باشد است.

    موارد مصرف: Applications

  • شامپو سر
  • شامپو بدن
  • شامپو بچه
  • مایع دستشویی
  • صابون
  • پاک کننده های صورت

    عملکرد: Function

  • ( Antistatic ) آنتی استاتیک
  • ( Cleanser ) پاک کننده
  • ( Foam Booster ) تقویت کننده کف
  • ( Hair Conditioner ) حالت دهنده مو
  • ( Surfactant ) سورفکتانت
  • ( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی

    تامین کنندگان: Suppliers

  • Solvay Novecare
  • Huntsman
  • EOC Group
  • SEPPIC
  • Evonik
  • INOLEX
  • Stepan Europe
  • Lubrizol
  • Miwon
  • BASF



    نقطه جوش: Boiling Point

    نقطه ذوب: Melting Point

    - -

    رنگ: Color

    شکل: Shape

    بی رنگ متمایل به زرد

    مایع

    بو: Smell

    مزه: Taste

    - -

    فرمول شیمیایی: Chemical Formula

    وزن ملکولی: Molecular Weight

    C19H38N2O3

    -

    کد بین المللی: CAS Number

    کد اتحادیه اروپا: EINECS

    61789-40-0

    263-058-8

  • ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید