PHENOXYETHANOL

0
1245

نام بین المللی: INCI Name

PHENOXYETHANOL

نام رایج در اروپا: ECName

Phenoxyethanol

نام فارسی: Persian Name

فنوکسی اتانول

شرح کالا: Description

فنوکسی اتانول که یک اتر گلیکولی است از هیدروکسی اتیلاسیون فنول به وجود می آید که در محصولات آرایشی و بهداشتی به عنوان یک نگهدارنده و در عطر و صابون به عنوان پایدار کننده بکار می رود. فنوکسی اتانول مانع رشد باکتری های گرم مثبت , باکتری های گرم منفی و کاندیدا آلبیکنس که یک نوع مخمر است می شود. فنوکسی اتانول با غلضت 2.5% و ظرف مدت 150 ثانیه می تواند موجب مرگ اشرشیاکلی, سودوموناس ایروژینوزا و پروتئوس میرابیلیس که همگی باکتری های گرم منفی هستند شود ولی برای کشتن استافیلوکوکوس اورئوس که یک باکتری گرم مثبت است به بیش از 30 دقیقه زمان نیاز دارد. این ماده جایگزین مناسبی برای نگهدارنده های آزاد کننده فرمالدهید (ایمیدازولیدینیل اوره, دیازولیدینیل اوره, دی ام دی ام هیدانتوئین, برونوپول و هیدروکسی متیل گلیسینات) می باشد و در اروپا و ژاپن حداکثر دوز مصرفی مجاز آن 1% است. این ماده از عوامل ایجاد کننده اگزما می باشد و همچنین خوردن و یا تزریق آن می تواند روی سیستم عصبی اثرات بدی داشته باشد.

خاستگاه: Origin

از هیدروکسی اتیلاسیون فنول به وجود می آید

موارد مصرف: Applications

سایه چشم
کرم پودر و پنکیک
ضد آفتاب
نرم کننده
ریمل
خط چشم
شامپو
برق لب
کانسیلر
کرم دست
سرخاب
رنگ مو
چسب مو
لاک ناخن
لوسیون بچه
صابون
محصولات اصلاح
دئودورانت
خمیر دندان
عطر
مومک

دوز مصرفی: Dosage

کمتر از 1%

عملکرد: Function

( Preservative ) نگهدارنده
(stabilizer) پایدار کننده

تامین کنندگان: Suppliers

Cosphatech
Chemyunion
Chemipol



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

247

12

رنگ: Color

شکل: Shape

بیرنگ 

مایع روغنی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C8H10O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

122-99-6

204-589-7

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید