POTASSIUM SORBATE

0
784


نام بین المللی: INCI Name

POTASSIUM SORBATE

نام رایج در اروپا: ECName

Potassium Sorbate

نام فارسی: Persian Name

پتاسیم سوربات

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

شیمیایی

حلالیت: Solution

آب, اتانول, پروپیلن گلیکول

موارد مصرف: Applications

میکاپ محصولات مراقبت از مو محصولات حمام لاک ناخن بهداشت دهان عطر و ادکلن

عملکرد: Function

( Preservative ) نگهدارنده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

270

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

کریستالی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C6H7KO2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

24634-61-5 / 590-00-1

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید