سدیم ساخارین / SODIUM SACCHARIN

0
770


نام بین المللی: INCI Name

SODIUM SACCHARIN

نام رایج در اروپا: ECName

Sodium Saccharin
E954
benzoic sulfimide

نام فارسی: Persian Name

سدیم ساخارین

شرح کالا: Description

ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد می‌شود، بلورهای سفید رنگی با دمای ذوب ۲۲۴ درجه سانتیگراد هستند که حدود ۵۵۰ بار بیشتر از ساکاروز (قند معمولی) شیرین است. از این ماده به شکل گسترده‌ای به‌عنوان شیرین‌کننده استفاده می‌شود. نام‌های دیگر ساخارین این ترکیب با نام‌های E954 و benzoic sulfimide نیز شناخته می‌شود. سدیم ساخارین یکی از نمک های پرکاربرد است که به واسطه طعم شیرینی که دارد در تولید مواد غذایی و دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. از دیگر موارد مصرف این ترکیب استفاده در خمیر دندان ها است.

ملاحظات: Remarks

در سال ۱۹۶۰ نتایج تحقیقات نشان داد که ساخارین در موش سبب ایجاد سرطان می‌شود. نتایج تحقیقات بعدی تأییدکننده افزایش بروز سرطان مثانه در موش‌ها بود و پس از آن FDA مصرف آن را محدود نمود و در سال ۱۹۷۷ مصرف آن در کانادا نیز ممنوع شد؛ ولی نتایج تحقیقات بعدی ایجاد سرطان در انسان را به اثبات نرساند

خاستگاه: Origin

ساخارین اولین قند مصنوعی بود که به‌طور تصادفی توسط شیمیدانی به نام فالبرگ، هنگامی که وی روی یک ماده نگهدارنده غذایی جدید کار می‌کرد، کشف شد. در طی جنگ جهانی دوم به دلیل کوپنی شدن شکر میزان مصرف ساخارین افزایش پیدا کرد و تا سال ۱۹۱۷ ساخارین در آمریکا و بعد از آن در اروپا نیز استفاده شد.

حلالیت: Solution

آب

موارد مصرف: Applications

بهداشت دهان
کرم ضد آفتاب
میکاپ
پاک کننده

عملکرد: Function

( Masking ) پوشاننده
( Oral Care ) مراقبت از دهان
( Flavour ) طعم دهنده



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

-

228.8 to 229.7 °C

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

کریستالی

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C7H4NNaO3S

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

128-44-9 / 6155-57-3

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید