STEARIC ACID

0
991


نام بین المللی: INCI Name

STEARIC ACID

نام رایج در اروپا: ECName

Stearic acid

نام فارسی: Persian Name

اسید استئاریک

شرح کالا: Description

اسید استاریک یا اسید استئاریک یک اسید چرب اشباع شده با نام رسمی اسید اکتا دکانوئیک octadecanoic در طبقه‌بندی آیوپاک IUPAC می‌باشد. این ترکیب مومی شکل و جامد بوده و فرمول شیمیایی آن C۱۸H۳۶O۲، یا CH۳ (CH۲) ۱۶COOH می‌باشد. نام آن برگرفته از کلمه یونانی استیر stéar است، که به معنی چربی یا پیه نهنگ آمده‌است. املاح (نمک‌ها) و استرهای اسید استاریک، اصطلاحاً استئاراتها stearates نامیده می‌شوند.

خاستگاه: Origin

اسید استاریک از طریق افزودن اسید به چربی حیوانی به همراه آب در فشار و دمای بالا پدید می‌آید که این فرایند، منجر به هیدرولیز تری گلیسیریدها می‌گردد. اسید استاریک همچنین می‌تواند از طریق هیدروژنه کردن برخی از روغن‌های گیاهی اشباع نشده به دست آمده باشد. به‌طور معمول اسید استاریک در واقع ترکیبی از اسید استاریک و اسید پالمیتیک palmitic می‌باشد.

موارد مصرف: Applications

استرهای اسید استئاریک با اتیلن گلیکول، گلیکول استئارات و گلیکول دی استئارات، برای ایجاد یک تأثیر مروارید گونه در شامپوها، صابون‌ها، و سایر محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این مواد به محصولات مذکور در حالتی که به صورت مذاب هستند، افزوده می‌شوند و به آن‌ها اجازه داده می‌شود که تحت شرایط کنترل شده کریستالیزه یا متبلور بشوند .

عملکرد: Function

( Cleanser ) پاک کننده
( Emulsifier ) امولسیفایر
( Emulsion Stabiliser ) تثبیت کننده های امولسیون
( Masking ) پوشاننده
( Refatting ) عامل چرب
( Surfactant ) سورفکتانت



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

350

69

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

جامد

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C18H36O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

57-11-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید