CETRIMONIUM CHLORIDE

0
724


نام بین المللی: INCI Name

CETRIMONIUM CHLORIDE

نام رایج در اروپا: ECName

Cetrimoniumchlorid

نام فارسی: Persian Name

ستریمونیوم کلرید

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

مختلف

موارد مصرف: Applications

رنگ مو ژل مو موس شامپو ضد شوره نرم کننده

عملکرد: Function

( Anti-Microbial ) میکروب کش ( Antistatic ) آنتی استاتیک ( Emulsifier ) امولسیفایر ( Preservative ) نگهدارنده ( Surfactant ) سورفکتانت



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C19H42ClN

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

112-02-7

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید