TOCOPHEROL

0
1525


نام بین المللی: INCI Name

TOCOPHEROL

نام رایج در اروپا: ECName

Vitamin E

نام فارسی: Persian Name

ویتامین ای

رتبه بندی: Ranking

خوب

شرح کالا: Description

ویتامین E طبیعی یا آلفا توکوفرول برای اولین بار در سال 1922 در دانشگاه کالیفرنیا کشف شد. بعدها فرمهای بتا , گاما و دلتا این ویتامین شناخته شد که از لحاظ عملکردی با نوع آلفا تفاوتهایی داشتند. اما بیشترین عملکرد ویتامین E مربوط به ایزومر آلفا می باشد. ویتامین E مصنوعی آلفا توکوفریل نام دارد

خاستگاه: Origin

مختلف

موارد مصرف: Applications

محصولات مراقبت از پوست
محصولات مراقبت از صورت
محصولات مراقبت از مو
محصولات مراقبت از آفتاب
محصولات مراقبت از کودکان

دوز مصرفی: Dosage

  • لوسیون بدن : 0.5%-2%
  • فوم حمام : 0.5%-3%
  • رژ لب : 1.5%
  • ضد آفتاب : 1%-5%
  • محصولات مراقبت از ناخن : 1%
  • محصولات مراقبت از مو : 0.1%-5%
  • حالت دهنده ها : 0.2%-0.5%
  • تونیک مو : 0.2%-5%
  • شامپو : 0.1%-5%

عملکرد: Function

( Antioxidant ) آنتی اکسیدان
( Masking ) پوشاننده
( Skin Conditioner ) حالت دهنده پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

- -

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C29H50O2

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

1406-66-2 / 10191-41-0 / 2074-53-5 / 59-02-9 / 148-03-8 / 119-13-1 / 54-28-4

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید