کوکامید دی اتانل آمید

0
1742


نام بین المللی: INCI Name

COCAMIDE DEA

نام رایج در اروپا: ECName

  • Cocamide DEA
  • COCONUT DIETHANOLAMIDE
  • COCO AMIDES

    نام فارسی: Persian Name

  • کوکامید دی اتانل آمید
  • کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
  • لورامید

    شرح کالا: Description

    کوکامید دی اتانل آمین از ترکیب اسیدهای چرب روغن نارگیل و دی اتانل آمین بدست می آید. این ماده به شکل مایع غلیظ زرد رنگ می باشد که در محصولات شوینده مثل شامپو و صابون به عنوان عامل ایجاد کننده کف و در محصولات آرایشی به عنوان امولسیفایر به کار می رود.

    ملاحظات: Remarks

  • از عوارض جانبی کوکامید دی اتانل آمین به پتانسیل بالای آن در ایجاد خارش اشاره کرد.
  • CEPA و IARC این ماده را در دسته عوامل سرطان زا قرارداده است.
  • CIR مصرف محدود این ماده را در محصولات آرایشی و بهداشتی بلا مانع می داند
  • CIRS ایم ماده را جزو مواد مضر و سمی برای طبیعت دسته بندی کزده است.
  • FDA مصرف محدود آنرا مجاز اعلام کرده است.

    موارد مصرف: Applications

  • شامپو
  • پاک کننده پوست
  • ژل اصلاح
  • روغن حمام
  • رنگ مو
  • لوسیون ها

    عملکرد: Function

  • ( Emulsifier ) امولسیفایر
  • ( Emulsion Stabiliser ) تثبیت کننده های امولسیون
  • ( Foam Booster ) تقویت کننده کف
  • ( Surfactant ) سورفکتانت
  • ( Viscosity Controlling ) کنترل کننده گرانروی

    تامین کنندگان: Suppliers

  • Kao Chemicals Europe
  • Kolb
  • Stepan Europe
  • SABO S.p.A
  • Evonik Industries AG
  • EOC Group
  • BASF
  • Solvay Novecare
  • Lubrizol
  • Miwon Commercial Co
  • Solvay Novecare



    نقطه جوش: Boiling Point

    نقطه ذوب: Melting Point

    - -

    رنگ: Color

    شکل: Shape

    زرد کهربایی 

     مایع غلیظ

    بو: Smell

    مزه: Taste

    - -

    فرمول شیمیایی: Chemical Formula

    وزن ملکولی: Molecular Weight

    CH3(CH2)nC(=O)N(CH2CH2OH)2,n ~ 8-18

    -

    کد بین المللی: CAS Number

    کد اتحادیه اروپا: EINECS

    68603-42-9

    -
  • ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید