MICA

0
475


نام بین المللی: INCI Name

MICA

نام رایج در اروپا: ECName

MICA Sericite

نام فارسی: Persian Name

میکا

رتبه بندی: Ranking

خیلی خوب

شرح کالا: Description

میکا به گروهی از ورق‌های سیلیکات کانی گفته می شود. ترکیبات این کانی تشکیل شده از یک سیلیکات آبدار آلومینیوم بهمراه پتاسیم یا سدیم که دارای اشکال گوناگونی می‌باشد. ترکیبات سنگ میکا از اکسیژن و سیلیسیم و آلومینیم و پتاسیم و مقداری ناخالصی دیگر است. ورقه های میکا که در طبیعت به وفور یافت می شود بوسیله ماشین های مخصوص بن اندازه های بسیار ریز, خرد شده و به شکل یک پودر بسیار نرم و سفید رنگ مبدل می شود. پودر نرم میکا که به آن سریسیت هم گفته می شود جایگزین مناسبی برای تالک در ساخت محصولات میکاپ مانند کرم پودر , پنکیک و رژ گونه است. تا حدودی شفاف است و به همین خاطر برای ساخت فونداسیون هایی با درجه پوشش بالا مناسب نیست. استفاده از میکا در محصولات میکاپ یک حس ابریشمی بر روی پوست ایجاد می کند.

ملاحظات: Remarks

ECDS این ماده را جزو مواد کاملا سالم دسته بنده کرده است و اعلام کرده است که هیچ گونه ضرری برای انسان و طبیعت ندارد.

خاستگاه: Origin

معدنی

موارد مصرف: Applications

کرم پودر پنکیک رژگونه

دوز مصرفی: Dosage

دوز مصرفی آن در محصولات پودری تا 100% امکان پذیر است.

عملکرد: Function

( Opacifying ) کدر کننده ( UV Filter ) یو وی فیلتر

تامین کنندگان: Suppliers

Sandream Impact Hock Chemie Sensient Merck Geotech International B.V. Kobo



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

C32H18N8

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

12001-26-2

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید