TALC

0
943


نام بین المللی: INCI Name

TALC

نام رایج در اروپا: ECName

Talcum

نام فارسی: Persian Name

تالک

رتبه بندی: Ranking

خوب

خاستگاه: Origin

معدنی

موارد مصرف: Applications

عملکرد: Function

( Abrasive ) ساینده ( Absorbent ) جاذب ( Anti-Caking ) ضد گوله شدن ( Bulking ) حجیم کننده ( Opacifying ) کدر کننده ( Skin Protectant ) محافظ پوست



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید متمایل به زرد

کریستال

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

H2Mg3(SiO3)4

-

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

14807-96-6

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید