آکریلات کوپلیمر / Acrylate Copolymer

0
179

نام رایج در اروپا: ECName

Acrylate Copolymer

نام فارسی: Persian Name

آکریلات کوپلیمر

شرح کالا: Description

کوپلیمر آکریلات یک کوپلیمر اکریلیک کربوکسیله با وزن مولکولی بالا آبگریز است. از آنجایی که کوپلیمر آکریلات آنیونی است، باید هنگام فرمولاسیون سازگاری آن با مواد کاتیونی ارزیابی شود. از فواید آن می توان به تشکیل فیلم عالی و افزایش مقاومت محصولات آرایشی و بهداشتی مثل کرم ها، ضد آفتاب و ریمل در برابر آب اشاره کرد. بسته به فرمول، خواص ضد آب و ضخیم کنندگی را ارائه می دهد. به دلیل مقاومت ذاتی در برابر رطوبت می توان از آن در ضدآفتاب های ضدآب و انواع کرم ها و لوسیون های محافظ استفاده کرد. این محصول در لوازم آرایشی رنگی ، مراقبت از پوست و آفتاب ، محصولات مراقبت از مو ، کرم موبر و مرطوب کننده استفاده می شود. آکریلات کوپلیمر به طور گسترده در محصولات ناخن مصنوعی از جمله ناخن ساز، لاک‌های تقویت‌کننده ناخن و چسب‌های ناخن و مژه یافت می‌شوند. همچنین در فیکساتورهای مو استفاده می‌شوند.

ملاحظات: Remarks

مواد تشکیل دهنده گروه کوپلیمر آکریلات ها همگی حاوی مونومرهای اسید اکریلیک یا متاکریلیک اسید یا یکی از نمک ها یا استرهای آنها هستند. این مواد از این نظر مشابه در نظر گرفته می شوند که به طور یکنواخت در واکنش های شیمیایی تولید می شوند که مونومر باقیمانده بسیار کمی از خود به جای می گذارند. این مواد در لوازم آرایشی به‌عنوان چسب‌کننده، تشکیل‌دهنده فیلم، تثبیت‌کننده مو، مواد تعلیق‌کننده، عوامل افزایش‌دهنده ویسکوزیته و تثبیت‌کننده‌های امولسیون عمل می‌کنند. اگر به‌عنوان بایندر، لایه‌ساز یا تثبیت‌کننده استفاده شود، غلظت ممکن است به 25 درصد برسد و یا اگر به عنوان عامل افزایش دهنده ویسکوزیته، عامل تعلیق یا تثبیت کننده امولسیون استفاده شود، به میزان 0.5 درصد می رسد. این پلیمرهای بسیار بزرگ سمیت کمی از خود نشان می دهند. در خرگوش ها و خوکچه هندی، کوپلیمر آکریلات باعث تحریک شد، اما هیچ مدرکی از حساسیت یافت نشد. نگرانی اصلی در مورد استفاده از این مواد پلیمری وجود مونومرهای باقیمانده سمی است. نگرانی دیگر در مورد مونومرهای باقیمانده سمیت استنشاقی بود. اگرچه مونومر اسید اکریلیک یک محرک بینی است، قرار گرفتن در معرض مونومر ناشی از استفاده از این پلیمرها در فرمولاسیون های آرایشی همیشه کمتر از حد مجاز قرار گرفتن در معرض شغلی برای تحریک بینی است. اگرچه به نظر می رسد تنوع زیادی در ترکیب مونومرهای مورد استفاده در سنتز این پلیمرها وجود دارد، اما از این نظر مشابه هستند که پلیمرها، به جز تحریک پوستی، به طور قابل توجهی سمی نیستند و سطوح مونومر باقیمانده تا حد امکان پایین نگه داشته می شوند. اگرچه مونومرها ممکن است سمی باشند، سطوحی که در فرمولاسیون‌های آرایشی یافت می‌شوند خطر ایمنی در نظر گرفته نمی‌شوند. بر این اساس، این کوپلیمرهای آکریلات برای استفاده در فرمولاسیون های آرایشی ایمن در نظر گرفته می شوند که برای جلوگیری از تحریک فرموله شوند.

حلالیت: Solution

محلول در آب

موارد مصرف: Applications

لاک ناخن
شامپو بدن
ریمل
رژ لب
شامپو
برق لب
سایه
سفید کننده دندان
اسپری مو
نرم کننده موی سر
پرایمر
ضد آفتاب
شیر پاک کن

عملکرد: Function

آنتی استاتیک (Antistatic)
منسجم کننده (Binding)
تشکیل دهنده فیلم (Film forming)



نقطه جوش: Boiling Point

نقطه ذوب: Melting Point

- -

رنگ: Color

شکل: Shape

سفید

پودر

بو: Smell

مزه: Taste

- -

فرمول شیمیایی: Chemical Formula

وزن ملکولی: Molecular Weight

- -

کد بین المللی: CAS Number

کد اتحادیه اروپا: EINECS

25133-97-5 / 25035-69-2 / 25212-88-8

-

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید